Claus Dalbys have

Som medlem af Claus Dalbys haveklub får man en gang om året mulighed for at komme på besøg i Claus´s fantastiske have. Efter at have fulgt med på hans blog og læst de fleste af hans bøger, var det en kæmpe oplevelse endelig at se haven i virkeligheden. Det er en hel anden oplevelse at komme tæt på de enkelte planter, se hvordan planterne er t sammen, dufte roserne og opleve, hvordan de forskellige haverum hænger sammen. Og ikke mindst var det fantastisk at høre Claus vise rundt i haven og fortælle om den.

En af de ting, jeg specielt godt kan lide ved hans have, er de mange vandbassiner. Og Claus har jo heldigvis fået Bilka til at sælge de runde spejlbassiner, så sådan et har jeg købt. Så snart jeg har fået mit spejlbassin gravet ned, kommer der et indlæg om det.

Jeg kunne også rigtig godt lide hans brug af planter med grønt og sølvgråt løv i forskellige former, som jeg også selv forsøger i min måneskinshave.

Men der var naturligvis også rigtig mange planter, ikke mindst roser, i de skønneste farver og sammensætninger. Han er jo en sand mester i at kombinere planter både med hensyn til farver og bladformer.

Og Claus åbner sin have for haveklubbens medlemmer igen i forsommeren. Jeg håber, jeg får tid til at komme derover og se haven, når tulipanerne blomstrer. Det må være et fantastisk syn med de tusindvis af tulipaner, han har i både krukker og bede. Hvis jeg kommer derover, skal jeg nok opdatere indlægget her med nye billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.